Over mij

Arlette van Essen
mijn verhaal

Ik help vrouwen om zelfverzekerd door het leven te gaan

Jarenlang heb ik zelf lopen stoeien met mijn onzekerheid. Dit was voor mij een grote belemmering want ik deed hierdoor niet wat ik eigenlijk wilde doen. Het heeft mijn ontwikkeling van mijn zelfbeeld en wie ik wilde zijn als mens in de weg gestaan. Een coach heeft mij op weg geholpen om te worden wie ik wilde zijn en doen wat ik wilde doen. Dit wil ik nu voor andere vrouwen betekenen, ik wil vrouwen helpen om zelfverzekerd door het leven te gaan.

zelfvertrouwen en kracht

Arlette van Essen

Mijn naam is Arlette van Essen en ik woon al bijna mijn hele leven in Apeldoorn. Ik ben een vrolijke en empathische vrouw die anderen graag helpt en ik kan echt mijn ei kwijt in het coachen. Ik omring mijzelf graag met positiviteit en gezelligheid, want daar krijg ik energie van. Anderen ondersteunen bij het vinden van hun kracht maakt mij daarom ook gelukkig.

Met een omweg via de opleiding HBO Pedagogiek heb ik gelukkig mijn passie voor coaching kunnen vinden en heb ik een NOBCO gecertificeerde opleiding gevolgd om mijzelf coach te kunnen noemen.

Tijdens het coachen is het voor mij heel belangrijk dat jij je veilig voelt om je gevoelens en gedachten te delen met mij. Verder kan ik goed luisteren, creëer ik een ruimte waarin jij je kwetsbaarheid kan tonen en zal ik je soms een spiegel voorhouden.

Schijn je licht

Ik help je verder te komen

Vooral vrouwen hebben vaak last van onzekerheid en cijferen zichzelf veel weg, maar zij hebben zoveel te bieden en mogen gezien worden! Daarom wil ik hun graag helpen bij het vinden van hun zelfvertrouwen en kracht. Zodat zij hun licht op anderen kunnen laten schijnen!

Dus wil jij de eerste stap zetten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via de onderstaande button