1-op-1 coach-gesprekken

Arlette van Essen
welke thema’s?

1-op-1 coachgesprekken

Herken je het belemmerende gevoel wat onzekerheid jou kan geven? Je loopt misschien vast in je leven want je durft geen beslissingen te maken. Of je cijfert jezelf altijd weg en bent nu op zoek naar je eigen identiteit. Misschien ben je heel veel aan het piekeren en raak je hierdoor vermoeid. Je perfectionisme neemt nu grote proporties aan en er komt niks meer uit je vingers om te voorkomen dat je iets fout doet.

Meer zelfvertrouwen

Je zou graag meer zelfvertrouwen willen hebben waardoor jij vol vertrouwen in jezelf de keuzes maakt waar jij blij van wordt. En je wilt graag je plek weer innemen in je leven, want de dingen die jij belangrijk vindt doen ertoe. Je zoekt rust in je dagelijkse leven, zonder gepieker over alles wat je hebt gedaan, doet en gaat doen. Je wilt zeggen tegen jezelf “Ik mag er zijn” en hier ook echt in geloven.

Wat heb je nodig

Coachgesprekken

Tijdens de coachgesprekken gaan wij met dit soort thema’s samen aan de slag. Wij gaan ontdekken wat het precies is wat je anders zou willen zien met betrekking tot je belemmeringen. We gaan op zoek wat jij nodig hebt om je plek weer in te nemen. Samen gaan wij je belemmeringen omkeren en hierdoor ga jij meer rust ervaren. Door het toepassen van verschillende technieken waarbij jij jezelf meer gaat leren kennen, zal jij je zelfverzekerder gaan voelen en ga jij met overtuiging zeggen “Ik mag er zijn”.

Door mijn eigen ervaringen met onzekerheid en de opleidingen die ik heb gedaan, weet ik hoe lastig het kan zijn om in je eentje verandering teweeg te brengen. Dus ik vind het geweldig om jou te kunnen helpen bij het opnieuw ontdekken van jezelf en je wensen en dromen!

 

dit gaan we doen

Hoe ziet het eruit?

Om je zelfvertrouwen te vergroten heb je wel wat tijd nodig. Je onzekerheid is al een groot deel van je leven onderdeel van wie je bent, dus dit zal niet met één gesprek opgelost kunnen worden.

Daarom ga ik samen met jou tijdens onze gesprekken op onderzoek uit wat het is waar je naar op zoek bent en hoe je daar kunt komen. Hierbij zal ik altijd jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt nemen en houd ik jouw doel tijdens het gehele traject in het oog.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken die jou gaan helpen om jezelf terug te vinden en jou gaan helpen groeien en geloven in jezelf.

 

Jouw Doelen

Kennismakingsgesprek

Een traject begint altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij het hebben over je doelen en zal ik ook uitleggen wat wij gaan doen tijdens de gesprekken. Na de kennismaking zullen er een aantal gesprekken zijn waarin wij je uitdagingen verder gaan onderzoeken en zullen er al eerste stappen gezet worden naar meer zelfvertrouwen. Rond het derde gesprek zal ik even ruimte maken voor een korte evaluatie om te zien of je doel nog steeds hetzelfde is en waar we in de komende gesprekken verder aan gaan werken. Gemiddeld worden er ongeveer 8 gesprekken gevoerd en aan het einde van dit traject zullen wij ons contact op een waardevolle manier afronden.

 

Nog wat praktische informatie:

De gesprekken vinden elke 2 á 3 weken plaats en duren elk 1,5 uur

Gemiddeld maken mensen gebruik van 8 gesprekken, maar dit verschilt per persoon

De gesprekken vinden plaats in een coachruimte in Apeldoorn

De investering is per gesprek € 90,- en de kennismaking is gratis!

Dus neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.
Ik kijk ernaar uit om je te spreken!

ik ga je helpen

Ik ga je helpen om jezelf terug te vinden en help jou te groeien en geloven in jezelf
Contact opnemen

Wie heb ik al geholpen:

Toen mijn gevoel van verantwoordelijkheid in mijn werk en in mijn persoonlijk leven te zwaar op mijn schouders ging rusten, kwam ik bij Arlette terecht. Ik meldde me bij haar aan en daar heb ik geen spijt van gehad. Arlette heeft een vriendelijke, laagdrempelige en tegelijk doelgerichte aanpak van coachen, ze heeft de hulpvraag goed in het oog en heeft kennis van zaken om de hulpvraag van verschillende kanten te benaderen. Ze gebruikt verschillende behandelmethodes, kijkt goed wat bij mij past en komt tot de kern van het probleem. De coaching van Arlette heeft mij meer ontspanning gebracht in mijn werk en ook in mijn persoonlijk leven.

Mieke

Ik dacht ik moet iemand hebben die mij kan helpen en onverwacht op het juiste moment kwam jij op mijn pad. Je aanpak is rustig, ik kon praten, vertellen en je stelde mij gelijk op mijn gemak. Ook door de juiste vragen te stellen waardoor er bij mij dingen naar boven kwamen en we die samen konden bespreken en van een andere kant bekijken. De gesprekken hebben mij inzicht gegeven in mezelf. Ook waar mijn gedachten vandaan komen. Je hebt mij tips gegeven wat ik ermee kan doen. Ik ben heel blij en dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen, dus bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor alle gesprekken die we gehad hebben.

Marleen